forståelses for forretningen...

en dyr fornøjelse

Det er vigtigt, at man kender alle muligheder, udfordinger og konsekvenser, når man skal træffe sine beslutninger. Konsekvenserne ved ikke at kende regler på et område kan blive store og blive en økonomisk dyr fornøjelse.

afstem forventninger

Som virksomhed kan man godt have nogle gode idéer, som det kan være svært at få ud i livet pga. div. juridiske benspænd. Før man bruger meget tid og mange penge på sine projekter, kan det være en fordel at få tjekket, om det er juridisk holdbart. 

givet godt ud

Er det pengene værd at få juridisk sparring og rådgivning, måske. Med de mange nye regler der kommer hele tiden, så stiger risikoen for at træde ved siden af. Spørgsmålet er, om man kan leve med risikoen, eller om man heller vil være sikker i sin sag.

direktionens eller bestyrelsens

sparringspartner...

Indimellem er det godt at få et par uvildige øjne til at se på de udfordringer eller problemstillinger, som man sidder med. Fortrolighed er en selvfølge, men man skal også som sparringspartner være hudløs ærlig, så tingene bliver sat i perspektiv. Uanset om det er økonomiske, juridiske eller forretningsmæssige spørgsmål, der skal vendes.